ПРОБЛЕМИ ТА ВИКЛИКИ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ: СВІТОВИЙ ДОСВІД - ФУЧИЛА, Олена (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2022)
Аналізуються проблеми та виклики впровадження дистанційної освіти у закладах вищої освіти на основі світового досвіду вищої освіти ХХІ століття, у сучасному глобалізованому світі.