ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО РОБОТИ З ОБДАРОВАНИМИ УЧНЯМИ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ США, КАНАДИ ТА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ - Бойченко, Марина Анатоліївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті розкрито змістові і процесуальні аспекти професійної підготовки майбутніх учителів до роботи з обдарованими учнями у вищих навчальних закладах США, Канади та Великої Британії. Схарактеризовано вимоги й можливості для здійснення підготовки вчителів до роботи з обдарованими учнями в досліджуваних країнах.