ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВИХОВАТЕЛЯ ДО ФОРМУВАННЯ УЯВЛЕНЬ ПРО ЛІЧБУ В ОБДАРОВАНИХ ДОШКІЛЬНИКІВ - Гевко, Оксана Іванівна; Квасниця, Галина Іванівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
В статті визначено педагогічні умови готовності майбутніх вихователів до застосування засобів, форм і методів для формування уявлень в обдарованих дошкільників про лічбу. Готовність студентів до цієї роботи визначається поетапністю та застосуванням занять, ігор логіко-математичного змісту, блоків Дьєнеша, дидактичних ігор, інтегративних словесних, наочних, практичних, логічних, репродуктивних, творчих та проблемно-пошукових методів