ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ ЕФЕКТИВНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ - Ковальчук, Дар’я Костянтинівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
Освітні технології розглядаються як чинник організації ефективного освітнього простору у вищому навчальному закладі. Оцінка та вибір освітніх технологій визначаються в контексті теорії управління проектами. Аналізуються класи освітніх технологій у залежності від етапів життєвого циклу