ТРЕНІНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЧИННИК ОПТИМІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ВИХОВАННЯ ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Лаппо, Віолетта Валеріївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
Стаття присвячена проблемам формування духовних цінностей студентів в умовах освітнього простору вищої школи. Визначено зміст і різновиди тренінгів, які необхідно активізувати у виховній роботі ВНЗ. Обґрунтовано організаційно-методичні умови формування духовних цінностей студентів в процесі тренінгової діяльності академічної групи