ОСВІТНІЙ ПРОСТІР У НАУКОВОМУ ДОРОБКУ Н. В. КАСЯРУМ Й О. П. САВЧЕНКО - Бондар, Тамара Іванівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті сформульовано ключові особливості поняття «освітній простір», виокремлено проблеми організації вітчизняного освітнього простору та схарактеризовано вплив інтеграційних процесів на освітній простір України. До аналізу залучено наукові погляди кандидата педагогічних наук, доцента Н. В. Касярум і доктора педагогічних наук, професора О. П. Савченко.