СТАНОВЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ УЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК СИНЕРГЕТИЧНА СИСТЕМА ВЗАЄМОДІЇ СТУДЕНТА, ВИКЛАДАЧА І ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА - Гевко, Ігор Васильович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
Створення і успішний розвиток сучасної системи забезпечення професійної ідентифікації є важливим завданням системи вищої освіти. На основі цих положень можна стверджувати, що сучасна освіта покликана стверджувати сутність людини, -особистість, яка здатна до подальшого самовдосконалення, саморозвитку, самореалізації. Таким чином формується тенденція, що визначається пріоритетом людини, яка вимагає становлення нових підходів до професійної підготовки.