ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ФАХІВЦІВ МОРСЬКОГО ФЛОТУ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Демченко, Ольга Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті науково осмислено феноменологію професійної діяльності саме фахівців морського флоту. Окреслено деякі проблемні питання, пов’язані із ресурсами вищої школи щодо підготовки фахівців морського флоту до компетентної професійної діяльності.