УПРАВЛІНСЬКА КУЛЬТУРА ВИКЛАДАЧА ВИЩОГО ТЕХНІЧНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ I–II РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ - Дубінецький, Володимир Володимирович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті розкрито поняття «управлінської культури» як важливої професійної якості викладача вищого технічного навчального закладу, зміст і структурні компоненти цього складного особистісного утворення, схарактеризовано критерії, показники та рівні її сформованості, обґрунтовані функції управлінської культурі та їх вплив на якість навчального процесу.