ФОРМУВАННЯ ГРОМАДЯНСЬКИХ ПОЧУТТІВ УЧНІВ У АВТОРСЬКІЙ О.А. ЗАХАРЕНКА ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ СЕРЕДНІЙ ШКОЛІ С. САХНІВКА КОРСУНЬ-ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Лещенко, Ірина Тимофіївна; Свириденко, Олександр Олександрович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті підкреслено місце загальнолюдських цінностей як засіб формування високодуховних громадян країни у Сахнівській загальноосвітній школі, проаналізовано комплекс заходів, спрямованих на формування свідомого громадянина держави, узагальнені критерії та показники сформованості громадянських почуттів школярів закладу, розкрито роботу педагогічного колективу Сахнівської середньої школи щодо формування громадянських почуттів вихованців.