ЗАСАДИ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ У ПЕДАГОГІЧНІЙ СПАДЩИНІ О. А. ЗАХАРЕНКА - Зоря, Юлія Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті описано та проаналізовано погляди та засади народного учителя, геніального педагога-новатора О. А. Захаренка щодо громадянсько-патріотичного виховання.