УТІЛЕННЯ ІДЕЙ УЧНЕЦЕНТРИЗМУ О. А. ЗАХАРЕНКА В ОРГАНІЗАТОРСЬКО-ПЕДАГОГІЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ В. Ф. КЛИМЕНКА - Голиш, Григорій Михайлович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглядаються основні вектори використання ідей учнецентризму народного вчителя О. А. Захаренка в організаторсько-педагогічній діяльності завідувача Золотоніського районного відділу освіти Черкаської області В. Ф. Клименка. Обгрунтовано думку про те, що освітянський лідер Золотоніщини по праву може вважатися духовним побратимом видатного педагога, а запропонована тема заслуговує на диверсифікацію й подальшу розробку.