ПОЗАКЛАСНА РОБОТА З ПРИРОДОЗНАВСТВА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Бондар, Вікторія Григорівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Стаття присвячена позакласній роботі з природознавства в початковій школі. В ній чітко сформульовано форми роботи з учнями в позаурочний час на природничу тематику. Висвітлено деякі теми окремих видів роботи з учнями.