ПРОФЕСІЙНІ АСПЕКТИ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА В ГАЛУЗІ СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Пліско, Євген Юрійович; Пліско, Юрій Володимирович; Мокрушина, Анна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Стаття розкриває функції та обов’язки соціальних працівників котрі працюють у сфері соціального забезпечення. Мова йде про забезпечення соціальними гарантіями, отриманні окремими категоріями громадян деяких соціальних послуг від держави, виконанні соціальної політики України. В роботі наголошується на тому, що є необхідність у новій спеціальності, а саме – «соціальне забезпечення», як окремого напряму соціальної роботи з населенням.