ОРГАНІЗАЦІЯ НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ ДОРОСЛИХ НА ПРИКЛАДІ ПІДГОТОВКИ ІТ-СПЕЦІАЛІСТІВ У М. ЧЕРКАСИ - МАХИНЯ, Н. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
На основі аналізу досвіду організації навчального середовища у галузі ІТ технологій м. Черкаси (Україна), визначені нові форми організації навчального процесу для здобуття неформальної освіти дорослим населенням. Обгрунтовані позитивні сторони застосування навчання безпосередньо у професійному оточенні із залученням до викладання галузевих фахівців.