СТВOРЕННЯ ЕЛЕКТРOННИХ НАВЧАЛЬНИХ РЕСУРСIВ НА OСНOВI ХМАРНИХ ТЕХНOЛOГIЙ - БОДНЕНКО, Т. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті проведено аналіз стану створення електронних навчальних ресурсів, наявних сьогодні програмних продуктів Обґрунтовано вибір технологій, програмних продуктів для удосконалення навчального процесу для підготовки студентів під час навчання та для самоосвіти упроваджуючи хмарні технології.