КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА І СИМВОЛИ У ЗМІСТІ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ КЕРІВНИКІВ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ - ГНЕЗДІЛОВА, К. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Серед провідних завдань сучасної вітчизняної вищої освіти є удосконалення освітньо-професійної підготовки майбутніх менеджерів освітньої галузі. Важливою складовою у її змісті є розміщення матеріалу, присвяченого розвитку корпоративної культури навчального закладу, зокрема формуванню корпоративних символів. Формування «правильної» корпоративної символіки є одним із кроків успішного управління освітнім закладом.