ОРГАНІЗАЦІЯ ДОЗВІЛЛЯ ПІДЛІТКІВ ЗАСОБАМИ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ - ДОМАШ, Людмила Михайлівна; МАЙБОРОДА, Галина Яківна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглянуто особливості організації соціально-педагогічної роботи з дозвілля підлітків, визначено та проаналізовано основні засоби організації дозвілля у підлітковому клубі.