СУТНІСТЬ ТА СТРУКТУРА ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ МЕДИЧНИХ КОЛЕДЖІВ - Шостак, Ігор Олександрович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглядається дослідження проблеми формування культури здоров’я студентів медичних коледжів. У зв’язку з низьким рівнем здоров’я студентів медичних коледжів, всі проаналізовані нами дослідження об’єднує, на нашу думку, вирішення проблеми пов’язаної з пошуком сутності та структури найбільш ефективних форм і методів, які сприяють формуванню в студентів-медиків навиків здорового способу життя (ЗСЖ). Проте, наукові праці з даної проблеми в позааудиторній діяльності, яка повинна додатково формувати у досліджуваних як рівень їх культури здоров’я так і вміння вести ЗСЖ, та використовувати її в санітарно-просвітницькій роботі, як невід’ємного компоненту їх професійної майстерності, ми вважаємо недостатньо досліджено.