ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ З ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Винник, Наталія Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті представлено формувальний етап експерименту зокрема розкрито його етапи та перспективи. Проаналізовано та обґрунтовано застосовані методи та надана шкала оцінювання результативності експерименту. Окреслено основні проблеми підготовки вчителів фізичного виховання до організації спортивно-оздоровчої діяльності. Надано проміжні результати дослідження та окреслено особливості проведення педагогічного експерименту з підготовки майбутніх вчителів фізичного виховання до організації спортивно-оздоровчої діяльності.