НАРОДНА ГРА: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ - Парубченко, Марина Сергіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглянуто теоретичні основи народної гри та детально розглянуто особливості її практичного використання у навчанні та вихованні дітей дошкільного віку. Також у статті вказані основні етапи розвитку ігрової діяльності дітей та міркування вчених-педагогів, щодо особливостей використання та значення народних ігор у життєдіяльноті дошкільників.