ВПЛИВ ДИДАКТИЧНОЇ ГРИ НА РОЗВИТОК ОСОБИСТОСТІ МОЛОДШОГО ДОШКІЛЬНИКА - Бевзенко, Антоніна Валеріївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті проаналізовано вплив дидактичної гри на виховання дошкільника. Розкрито особливості розвитку дітей дошкільного віку за допомогою дидактичної гри. Проведено аналіз досліджень Д. Ельконіна та Г. Люблінської про гру як провідну діяльність дошкільника.