ДОСВІД РОЗРОБКИ МЕТОДІВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Рацул, Анжела Володимирівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статі йдеться розглянута проблема розробки та наукового обґрунтування дидактичних та методичних основ дистанційного навчання іноземних мов (німецька, французька, англійська), створення електронних навчальних посібників для технічних закладів освіти.