АНАЛІЗ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У СФЕРІ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ - Мурована, Ірина Володимирівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті здійснено аналіз науково-методичної літератури з хореографічних дисциплін для дошкільних, шкільних та позашкільних освітніх закладів, досліджено різні методики хореографічної роботи з дітьми різних вікових груп, висвітлено роль використання фахової літератури у викладанні предметів хореографічного мистецтва в закладах освіти.