РЕОРГАНІЗАЦІЯ РЕАЛЬНИХ ГІМНАЗІЙ В РЕАЛЬНІ УЧИЛИЩА ПРАКТИЧНОГО НАПРЯМУ (1866–1872 РР.) - БОНДАРЕНКО, Галина Василівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Статтю присвячено аналізу процесу реорганізації реальних гімназій у реальні училища протягом 1866–1872 років. Розкрито організаційні та змістові засади реорганізації реальних гімназій у реальні училища у досліджуваний період.