«E-LEARNING» ЯК СУЧАСНА АМЕРИКАНСЬКА ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ АВІАЦІЙНИХ ДИСПЕТЧЕРІВ - КРАСНОЖОН, Валентина Олександрівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті розглянуто особливості сучасної підготовки майбутніх диспетчерів обслуговування повітряного руху у США. Висвітлено і схарактеризовано основні види електронного навчання («E-Learning»), які застосовуються при підготовці авіаційних диспетчерів