РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ МОТИВАЦІЇ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЯКСКЛАДОВА ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - ПАВЛОВА, Олена Геннадіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті проаналізовано проблематику розвитку професійної мотивації до педагогічної діяльності майбутніх вчителів початкових класів під час навчання у педагогічному вищому навчальному закладі; описано особливості професійної діяльності вчителів початкових класів;теоретично обґрунтовано психолого-педагогічні особливості професійної мотивації