ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДСНС УКРАЇНИ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ - ДЕМЧЕНКО, Анжела Вікторівна; ТИТАРЕНКО, Олександр Васильович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Представлено теоретичне обґрунтування особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, визначено специфіку їхньої професійної діяльності, розкрито особливості підготовки працівників оперативно-рятувальної служби цивільного захисту з урахуванням психологічної складової професійної освіти.