РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО СПЕЦКУРСУ «ПСИХОЛОГІЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОЇ ОСОБИСТОСТІ» - ВІНТЮК, Юрій Володимирович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті розглянуті можливості підвищення конкурентоспроможності майбутніх фахових психологів у процесі їхнього навчання в ВНЗ. Сформульовані вихідні передумови даного дослідження; зроблений огляд наукових публікацій за даною темою, в результаті з’ясовані погляди фахівців на дану проблему і можливості її вирішення. На основі отриманих даних сформований раціональний підхід до вирішення вказаної проблеми; з його використанням розроблений спецкурс, призначений для формування конкурентоспроможності майбутніх психологів у процесі їхнього навчання в ВНЗ. Наведено інформацію про апробацію розробленого спецкурсу. Зроблені висновки з проведеного дослідження й накреслені перспективи подальших досліджень у даному напрямку.