НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ УЧНІВ У ПОЗАКЛАСНІЙ РОБОТІ ШКОЛИ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - ЗАВОРОТНИЙ, Рустам Вікторович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті наголошено на тому, що у сучасних умовах розвитку української держави проблема національно-патріотичного виховання підростаючого покоління є актуальною та потребує негайного вирішення. Обґрунтовано організаційно-методичні умови національно-патріотичного виховання учнів у позакласній роботі загальноосвітнього навчального закладу.