ОЦІНКА РОЗВИВАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ ПІДРУЧНИКА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ 3 КЛАСУ АВТОРІВ М. Д. ЗАХАРІЙЧУК, А.І. МОВЧУН - Куценко, Тетяна Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Автором презентовано результати аналізу розвивального спрямування підручника з української мови для третього класу загальноосвітньої школи, що обґрунтовують недоцільність його застосування в освітньому процесі початкової школи.