СТАТИСТИЧНА ОБРОБКА ПОКАЗНИКІВ МОТИВАЦІЙНОГО ТА КОГНІТИВНОГО КОМПОНЕНТА ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДО РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ РОБОТИ З ДІТЬМИ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ - ДОЛИННИЙ, Юрій Олексійович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті розглянуто показники мотиваційного та когнітивного компонента готовності майбутніх бакалаврів з фізичного виховання до реабілітаційної роботи з дітьми з обмеженими фізичними можливостями. При вирішенні завдань дослідження реалізації практичної складової системи професійної підготовки фахівців з фізичного виховання до реабілітаційної роботи з дітьми з обмеженими фізичними можливостями була застосована математична статистика. Для перевірки достовірності покращення результатів контрольних тестів значення F розрахункового порівнювались з критичними із таблиці теоретичного розподілення Фішера для a=0,05. Проведені дослідження дають підставу стверджувати, що впровадження експериментальної «Програми підготовки фахівців з фізичного виховання до реабілітаційної роботи з дітьми з обмеженими фізичними можливостями» у навчальний процес майбутніх бакалаврів з фізичного виховання до реабілітаційної роботи з дітьми з обмеженими фізичними можливостями суттєво впливає на рівень мотиваційного та когнітивного компонента готовності майбутніх фахівців до професійної діяльності.