ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІСТОРІЇ ДО ВИКЛАДАННЯ ЄДИНОГО (ІНТЕГРОВАНОГО) КУРСУ ІСТОРІЇ - ХЛИПАВКА, Леся Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті розглянуто проблеми професійної підготовки вчителів історії до викладання інтегрованих курсів із історії для старшої школи, визначено завдання й цілі інтеграції з проекцією на фахову підготовку.