НАВЧАННЯ КУРСАНТІВ–ІНОЗЕМЦІВ НАУКОВОМУ СТИЛЮ (НА МАТЕРІАЛІ МАТЕМАТИЧНОЇ МОВИ) - ОРЛОВА, Наталія Дмитрівна; КОРНОДУДОВА, Наталія Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2019)
Роботу присвячено розвиткові математичної мови у курсантів-іноземців. На ґрунті аналізу літератури і питань викладання окремих розділів вищої математики, сформульовано необхідні умови і прийоми, що сприятимуть розвиткові та формуванню математичних навичок і умінь.