ФАКУЛЬТАТИВНИЙ КУРС «ФУНКЦІОНАЛЬНІ РІВНЯННЯ» ДЛЯ УЧНІВ СТАРШОЇ ПРОФІЛЬНОЇ ШКОЛИ - СЕРДЮК, Зоя Олексіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2019)
Розглянуто методичні особливості організації факультативного курсу «Функціональні рівняння» для учнів старшої профільної школи, запропоновано структуру курсу та наведено приклади завдань.