ПІДГОТОВКА МАГІСТРІВ ДЛЯ ДОШКІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ - ЗАГОРОДНЯ, Людмила Петрівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Представлено порівняльний аналіз освітніх програм, навчальних планів і процесу підготовки магістрів для дошкільної галузі в зарубіжних країнах. Виділено сильні і слабкі сторони підготовки керівників для закладів дошкільної освіти за спеціальністю «Менеджмент».