МОДЕЛЬ ФАХІВЦЯ ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ - БАЛИЦЬКА, Аліна Анатоліївна; АНГЕЛОВСЬКА, Інна Вадимівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Обґрунтовано теоретичну модель фахівця оперативно-рятувальної служби цивільного захисту. Вмотивовано показано її сприяння глибшому науково-педагогічному осмисленню й практичному вирішенню актуального у царині професійної освіти завдання формування у майбутніх рятувальників психологічної і фізичної готовності до виконання професійних завдань в умовах значних психофізичних навантажень.