ПЛАНУВАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ НА АДАПТИВНИХ ЗАСАДАХ - САВЄЛЬЄВА, Тетяна Анатоліївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Досліджено процес управління на адаптивних засадах у закладах фахової передвищої освіти. Представлено огляд результатів теоретичного та практично-дослідницького пошуку з вивчення низки питань, пов’язаних зі з’ясуванням значення поняття «конкурентоспроможність закладу освіти». Встановлено, що планування діяльності коледжу на адаптивних засадах дає можливість підвищити рейтинги популярності освітнього закладу та серед конкурентних закладів фахової передвищої освіти.