ХОРОВИЙ СПІВ ЯК ЕЛЕМЕНТ МОРАЛЬНО-ЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДІ - КАМІНСЬКА, Марія Михайлівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Досліджується проблематика морально-етичного виховання молоді (студентів) засобами хорового співу.