СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД НА ПРОБЛЕМУ УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МАТЕМАТИКИ ПРОФІЛЬНОЇ ШКОЛИ - ГНЕЗДІЛОВА, Кіра Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
У рецензованій монографії презентовано методолого-теоретичні й організаційно-педагогічні засади компетентнісно орієнтованої методичної підготовки майбутнього вчителя математики профільної школи. Проаналізовано історико-педагогічні аспекти та сучасні вітчизняні й зарубіжні тенденції та проблеми професійно-методичної підготовки майбутнього вчителя математики. Теоретично обґрунтовано концептуальні засади побудови компетентнісно орієнтованої методичної підготовки майбутнього вчителя математики профільної школи. Розроблено модель компетентнісно орієнтованої методичної підготовки майбутнього вчителя математики профільної школи.