АНАЛІЗ МОНІТОРИНГУ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - ПІНЧУК, Ірина Олександрівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
У статті описано результати впроваджен-ня системи формування іншомовної комуніка-тивної компетентності майбутніх учителів початкової школив українських педагогічних ЗВО. Виокремлено етапи експериментального дослідження: пошуково-теоретичний, діагнос-тико-констатувальний, поглиблювально-формувальний та аналітико-узагальню-вальний. Проаналізовано результати дослідного навчання в контрольній та експериментальній групах, порівняно результати в обох групах, що зображено графічно й у таблицях. Підведено підсумки аналітико-результативного етапу експерименту з формування іншомовної кому-нікативної компетентності майбутніх учите-лів початкової школи.