ПОЗАКЛАСНА РОБОТА З МАТЕМАТИКИ В ШКОЛАХ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ: СУЧАСНИЙ СТАН - Босовський, М. В.; Донець, М. Г. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!-- [if gte mso 9]> <![endif]--><!-- [if gte mso 10]> <![endif]-->Розглянуто сучасний стан освіти у сільській місцевості в загальному значенні та, зокрема, у позакласній роботі з математики. Наведено аргументи щодо важливості математичних знань для подальшого навчання і роботи учнів. Вказано на необхідність формування методичних рекомендацій, спрямованих на покращення самоосвіти школярів. Приведені існуючі проблеми та шляхи їх подолання.