ЗАСТОСУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ОПАНУВАННІ СТУДЕНТАМИ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ «МАТЕМАТИКА» - Скворцова, С. О.; Гаран, М. С. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!-- [if gte mso 9]> <![endif]--><!-- [if gte mso 10]> <![endif]-->У статті обґрунтовано підходи до створення конструктору презентацій лекцій та практичних занять, який дозволить викладачам методики різних педагогічних ВНЗ, незалежно від особливостей нормативної програми курсу дисципліни, створювати презентації лекцій із застосуванням динамічної наочності, відеофрагментів уроків, записів методики роботи над окремими завданнями, що розгортаються в анімації.