ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ НА ЛАБОРАТОРНИХ РОБОТАХ ЗА ДОПОМОГОЮ ЗАСОБІВ СУЧАСНОЇ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЇ - Шевчук, О. В. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!-- [if gte mso 9]> <![endif]--><!-- [if gte mso 10]> <![endif]-->У статті йде мова про формування фахових компетентностей майбутніх учителів фізики на лабораторних роботах за допомогою засобів сучасної телекомунікації. Роль сучасних пристроїв зв’язку на лабораторні дослідження. Вплив сучасних гаджетів на організацію і проведення домашніх експериментів.