ІНТЕРАКТИВНЕ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ПІД ЧАС ПОЗААУДИТОРНОЇ РОБОТИ - Тягай, І. М. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!-- [if gte mso 9]> <![endif]--><!-- [if gte mso 10]> <![endif]-->У статті висвітлено шляхи впровадження інтерактивного навчання під час позааудиторної діяльності у процесі підготовки майбутніх учителів математики. Розкривається структура та види позааудиторної роботи, а також зазначається її вплив на підвищення ефективності підготовки фахівців.