РІВНОВІДДАЛЕНІСТЬ ВІД КОЛА Й ГІПЕРБОЛИ - Демченко, О. Г.; Бережна, Т. С.; Пастушенко, В. П. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!-- [if gte mso 9]> <![endif]--><!-- [if gte mso 10]> <![endif]-->Знайдено параметричні рівняння лінії, точки якої рівновіддалені від кола і гіперболи, заданих неявними рівняннями. Досліджено різні випадки взаємного розташування кола і гіперболи.