РОЛЬ І МІСЦЕ ПРАЦІ В СИСТЕМІ СОЦІАЛЬНИХ І ОСОБИСТІСНИХ ЦІННОСТЕЙ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА - Коваленко, Сергій Олегович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
На основі теоретичного дослідження різноманітних систем цінностей та їх компонентів, аналізу сутності авторських підходів щодо визначення змістовної характеристики цінності як наукової категорії визначено роль і місце праці в системі цінностей сучасного суспільства.