УДОСКОНАЛЕННЯ ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ЗАСАДАХ КОМПЕ-ТЕНТІСНОГО ПІДХОДУ - Несторук, Наталя Анатоліївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті розглядаються сучасні тенденції в підготовці фахівців, аналізується питання якісного навчання майбутніх кваліфікованих робочих на засадах компетентісного підходу, з’ясовуються умови реалізаціі в практику навчально-виховного процесу ПТНЗО та презентується результат його реального застосування на практиці.