КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД В НАВЧАННІ ПРИ ОПАНУВАННІ МАЙБУТНІМИ ФАХІВЦЯМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ХУДОЖНЬО-ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Рукасова, Світлана Олександрівна; Полякова, Світлана Єгорівна; Рощина, Наталія Сергіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті розглядається комплексний підхід до вивчення дисциплін пов’язаних з художнім конструюванням одягу у системі підготовки майбутніх фахівців професійної освіти. Для опанування знань наводиться структура робіт яка найкраще впливає на набуття вмінь, навичок та отримання кінцевого результату, а саме створення моделей одягу. Показано тісний зв’язок аудиторних занять з гуртковими, та новий погляд на народний український костюм.