МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ УМІНЬ УЧНІВ У НАВЧАННІ РОЗДІЛУ «ПРЯМІ І ПЛОЩИНИ У ПРОСТОРІ» ЗА ПРОГРАМОЮ РІВНЯ «СТАНДАРТ»

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Ірина Василівна ЛОВ'ЯНОВА

Анотація

У даній статті досліджується використання методу доцільних задач у формуванні геометричних умінь, як складової математичної компетентності учнів, які опановують математику на рівні «Стандарт».

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
ЛОВ’ЯНОВА, І. В. (2018). МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ УМІНЬ УЧНІВ У НАВЧАННІ РОЗДІЛУ «ПРЯМІ І ПЛОЩИНИ У ПРОСТОРІ» ЗА ПРОГРАМОЮ РІВНЯ «СТАНДАРТ». Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.<Br> Серія: "Педагогічні науки", (16). вилучено із https://ped-ejournal.cdu.edu.ua/article/view/2416
Розділ
Статті
Біографія автора

Ірина Василівна ЛОВ'ЯНОВА, Криворізький державний педагогічний університет

доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри математики та методики її навчання

Посилання

Лов’янова І. В. Професійно спрямоване навчання математики у профільній школі: теоретичний аспект: монографія / І. В. Лов’янова; наук. редактор Н. А. Тарасенкова. – Черкаси : Видавець Чабаненко Ю., 2014. – 354 с.

Навчальні програми для 10-11 класів загальноосвітніх закладів. Математика [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.mon.gov.ua/ua/activity/education/56/general-secondary-education/educational_programs/1352202396/